Kvällsmeny konferens/vardagspaket
Meny nedan gäller från 3 mars 2025
Måndag
*TONFISK/GURKA/FORELLROM/CITRUS
**LAMM/RÖDBETA/ÖRTER
***FIKON/HONUNG/GÅRDSOST FRÅN RÖ
Tisdag
*KÅLROT/BRYNT SMÖR/KYCKLING/RAS EL HANOUT
**KVÄLLENS FISK/BLÅMUSSLA/RAMSLÖK/BLOMKÅL
***HALLON/SVARTVINBÄR/DRAGON
Onsdag
*JORDÄRTSKOCKA/KING OYSTER/PECCORINO/TRYFFEL
**KALV/MOROT/YUZU/DILL
***PERSIKA/KÖRSBÄR/BLOMMIGT TE
Torsdag
*BIFF/SOJA/ROTSELLERI/HASSELNÖTTER
**KVÄLLENS FISK/BROCCOLI/CHORIZO/CITRON
***RABARBER/JORGUBBAR/CITRONVERBENA
Fredagsmeny Weekendpaket
Femrätters meny nedan gäller från 28 februari 2025
TONFISK/GURKA/FORELLROM/CITRUS
Sotad gulfenad tonfisk serveras med gurkpärlor, picklade med risvinäger och vattenkrasse, forellrom, rostat bovete, citrus och chilimajo, tunt hyvlad sparris, rädisor samt friterade wontonblad.
FISK/BROCCOLI/CHORIZO/CITRON
Kvällens fisk serveras med Bellaverde broccoli i grillad rapsolja, picklad kålrabbifylld med rostad broccolicrème, beurre blanc skum med brynt chorizosmör, torkad chorizo och kålkrasse från Systrarna Matjord.
LAMM/RÖDBETA/ÖRTER
Marinerat och örtbakat lamm serveras med friterat parmesan och rödbetschips, grillad palsternackscrème med fetaost, friterad salvia,
torkad fetost, rödvinssky med örter och citron samt Sangokrasse.
OST FRÅN LÖFSTA GÅRDSMEJERI
FIKON/HONUNG/GÅRDSOST FRÅN RÖ
Friterad brie ”Siv” från Rö Gårdsmejeri serveras med flarn på honung från Ekebyholm, fikonglass, fröcrunch, blommor och dessertvinssirap.
Eventuell specialkost/matallergi skall meddelas innan ankomst. Annars tillkommer debitering på plats.
Lördagsmeny Weekendpaket
Femrätters meny nedan gäller från 28 februari 2025.
JORDÄRTSKOCKA/KING OYSTER/PECCORINO/TRYFFEL
Jordärtskockssoppa med äppelbalsamico serveras med timjanmarinerad King oyster, tartelettskal med örter fylld med jordärtskockscrème med tryffel, friterad King oyster och riven pecorino.
BLÅMUSSLA/RAMSLÖK/BLOMKÅL
Kvällens fisk serveras med blåmussla, blomkålscrème, picklad och torkad fänkål, ramslökssmör, blåmusselskum med Rånäs Champagne, grönt äpple och persiljeflarn.
KALV/MOROT/YUZU/DILL
Svensk kalv serveras med sotade primörmorötter, brynt smörskum med kalvfond och yuzu, dill och risvinägergelé, torkad dill-sponge cake, potatiscrème, potatiscrisp samt picklad gul steklök.
OST FRÅN LÖFSTA GÅRDSMEJERI
PERSIKA/KÖRSBÄR/TE
Sorbet på vit persika smaksatt med te serveras med körsbärsmaräng, choklad-sponge cake & körsbärsskum.
Eventuell specialkost/matallergi skall meddelas innan ankomst. Annars tillkommer debitering på plats.